En varm sommardag, eller en långtråkig vinterdag, så kan det sitta riktigt fint med läsk. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Andra märken har ingen chans.

Om du vill göra egen läsk kan du köpa en läskmaskin. Överlägset godaste fabrikat är Aromhuset, som finns på allt-fraktfritt.se.

Kolsyra som bubblar på precis rätt sätt

sockerfri

Har du funderat över betydelsen av kolsyra? Ljud och smak spelar in. Du kanske har sett reklam på tv som förstärker ljudet av kolsyran?

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Du kan dricka smaksatt bubbelvatten varje dag. Det blir billig läsk som kommer att ha den smak som du vill ha. Nu kan du köpa hem fruktsoda smak.

Köp smakessenser och njut mer i vardagen

Testa en ny essens varje dag. Du kan till exempel satsa på Julmust och därmed få denna dryck precis när du vill. Drick villkorslös julmust. Läsk direkt från maskinen smakar bäst.

Är det en fruktsoda-dag idag? När du köpt koncentratet kan du använda det direkt i din Sodastream. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Med Aromhuset kan du välja mellan 25 smaker. Det här behöver ju inte vara vanlig läsk. Minska på sockret med mildare smak.

Sött som läsk

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Den kan faktiskt smaka mycket bättre. Du får fruktsoda från Aromhuset som är söt och god trots att det är 80% mindre socker. Otroligt!

Du kan få läsk med ordentliga smaker. Använd bara koncentrat av hög kvalitet.

Tyvärr har alla stora fabrikat, även SodaStream och AGA, valt att använda billiga syntetiska sötningsmedel. Man köper en gång sedan aldrig mer. Men när du köper läskkoncentrat från Aromhuset kan du vara säker på att det smakar på rätt sätt. Du kan köpa essenser hos allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för dig. Tänk på att fruktsoda och Champis eller Pommac är tre olika varumärken och läskedrycker.

Har du bjudit på hemmagjord läsk någon gång?

Om du har en bra läskmaskin att kolsyra med så kan du absolut bjuda vänner på din läsk. Det är ingenting att skämmas för. Faktum är att många tycker att det är riktigt kul med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Det kan till och med vara så att du kan fråga om den som ska bjudas på läsk har en preferens. Kanske finns det en smak som föredras. Kanske har du den smaken hemma och kan bjuda på den. Det blir en unik upplevelse.

Bunkra upp med ett lager av smaker på en gång. smaksätta kolsyrat vatten Det kommer du inte att ångra. Inte någon dag.