De flesta drabbas av fotsvett, speciellt under vintertider när det är utmanande att regelbundet lufta fötterna. En del drabbas även av lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som bildas när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

få

Men du behöver inte skämmas för fötter som luktar av fotsvett, det är trots allt en del av livet. Om du vill åtgärda problemet med stinkande skor kan du testa att applicera en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Sprejen kommer att se till att skon inte längre luktar illa|Genom att använda sprejen kommer skorna att bli luktfri|Sprejen kommer att eliminera den oönskade doften från skorna.

allt-fraktfritt.se finns 2 luktavlägsnande-sprayer, en av dem är Luktstopparen som fungerar som en deodorant för armhålorna och eliminerar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan förstås finnas äldre skor som är så slitna och smutsiga att ingen behandling kommer att hjälpa.

Men du behöver inte känna skam över fotsvett och dålig lukt, det är en naturlig del av livet. För att hantera illaluktande skor kan du prova att använda en speciell spray som är utformad för att ta bort den dåliga lukten.

På allt-fraktfritt.se finns det två luktborttagande sprayer tillgängliga. Den ena är Luktstopparen, som även kan användas som en deodorant under armarna och eliminerar doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det kan dock finnas äldre skor som är så slitna och smutsiga att ingen spray kan göra någon skillnad. Även dessa skor kan dock behandlas med en luktborttagare. Dock är frågan om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser nedgångna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att skaffa nya. Allt har en bäst-före-datum, även skor. Bara använd doftspray på skor som du fortfarande uppskattar att ha på dig.

Här är hur du kan ta bort dålig lukt genom att använda en doftspray för svettlukt. Det finns flera olika sprayer som kan användas för att eliminera rökdoft och svettlukt. Några av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara hälsosammare eller mindre hälsosamma. När du väljer en spray som Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är farlig.

Spraya direkt i skorna som har dålig lukt. En enkel sprayning är tillräcklig. Låt sprayen verka en stund innan du använder skorna igen. När du sedan sätter på dig skorna bör du inte längre uppleva svettlukten.

Det kan finnas ytterligare orsaker till svettlukt som inte kan elimineras med en spray. Se över vad för slags strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är risken större att du undviker lukt. Klicka här omgående för mer information

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte bra att använda samma par i mer än en dag. För vissa kan det vara förmånligt att byta strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter rätt omvårdnad. Tar du hand om dem genom att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Vid svårare problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Observera att om du inte behandlar fötterna kommer de illaluktande skorna fortsätta att lukta.