Nespresso

Vad är Nespresso® kaffekapslar?

En Nespresso® kaffemaskin är din väg till ett läckert kvalitets kaffe hemma med minimalt besvär för att nå dit. Traditionellt har de flesta bryggt sitt kaffe på en vanlig kaffebryggare, men framförallt de senaste åren har kapselmaskinerna funnit sin väg in i svenskarnas hem och hjärtan.

Ett av de mest kända och utbredda märkena för kaffekapslar och kapselmaskiner är Nespresso®. Till dessa kapselmaskiner finns läckra kaffekapslar från märket Dolce Vita, som är kompatibla med din maskin. Systemet passar både till dig som föredrar en helt vanlig kopp kaffe då och då eller till dig som bor i ett hushåll med många olika kaffe favoriter. Kapslarna ger dig nämligen möjlighet att brygga en specifik kopp istället för en hel kanna, vilket även ligger till grund för smeknamnet ”Single Serving”

Var kommer Nespresso® ifrån?

Bakom märket Nespresso® finns Nestlé, från Schweiz. Tittar man på omsättningen placerar verksamheten sig som en av de största livsmedelsproducenterna i världen. Historien med Nespresso® startade enbart med en bra idé. Han önskade att det var möjligt att göra den perfekta koppen kaffe utan att brygga en hel kanna. Därefter uppfanns kaffekapslen, den gör så att du idag kan njuta av kvalitetskaffe utan några baristakunskaper.

Systemet kom långsamt igång, det blev introducerat på marknaden redan 1986 men det var inte förrän på 90-talet Nestlé lyckades. Utvecklingen med att brygga espresso från kapslar med malet kaffe ökade när patentetskyddet upphörde, innan dess var det inte möjligt för verksamhetens konkurrenter att erbjuda ett alternativ till Nespresso® kapslarna, som skulle fungera med samma system. Idag ser det annorlunda ut, och du kan hitta många olika märken som tillverkar kaffekapslar som passar till maskinen. Däribland finns Dolce Vita, som producerar läckra smakupplevelser ifrån hjärtat av Italien.

Vad är det för fördelar med att använda en kapselmaskin?

Om du byter ut din gammaldags kaffebryggare till en fördel för Nespresso® systemet, kommer du att uppleva en helt ny värld inom kaffet. Med en kapselmaskin uppnår du följande fördelar:

• Mindre kaffespill med en precis dosering då du enbart gör en kopp i taget.

• Undvik den bittra smaken då maskinen vet precis hur lång tid den specifika kaffesorten ska vara i kontakt med vattnet. På det sättet utnyttjas kaffets aromer bäst.

• Den perfekta koppen kaffe är enbart ett tryck bort, då din kaffebryggare reduceras till att lägga in en kapsel i maskinen och välja program. Det är både lätt och snabbt.

• Få nöjet att prova de många olika varianter istället för att alltid hålla dig till standardkaffet som en gammaldags maskin erbjuder.

• Kapslarna gör att du inte behöver ha stora påsar med kaffe liggandes hemma i dina gömmor.

• Du öppnar bara de kaffekapslarna som ska användas i ögonblicket, smaken håller längre i motsats till vanligt kaffe som kommer i större förpackningar som måste vara öppna.

Ge dig själv en kaffeupplevelse – varje dag

I genomsnitt dricker svenskarna 3,2 koppar dagligen, det placerar oss på en andra plats som den mest kaffedrickande nationen. Med den mängden kaffe bör du även vara säker på att få den bästa kvalitén och den bästa smakupplevelsen.

Gottkaffe säljer kaffekapslar som passar till din Nespresso® kaffemaskin och har många olika varianter från märket Dolce Vita, garanterat är där någon som passar din smak. Med våra kapslar kan du njuta av kaffe med smaknoter av karamell, vanilj eller choklad. Om du föredrar mer klassiska smaker så hittar du naturligtvis det med, espresso, cappucino eller ristretto.

Det ena utesluter inte det andra och du kan med fördel köpa flera olika av våra kaffesorter, så du på det sättet är redo för att servera precis den typen av kaffe som du eller dina gäster vill ha.

Få dina Dolce Vita kapslar till Nespresso® kaffemaskin från Gottkaffe

Gottkaffe distribuerar kaffet för en leverantör i norden som själva har bott i Italien och därmed haft nöjet att dricka riktigt gott kaffe dagligen. När de skulle flytta hem till norden igen så bestämde de sig för att dela med sig av det läckra kaffet till resten av norden. Därför kan du köpa kvalitetskapslar som passar till din Nespresso® hos oss. Vi vill hjälpa till att sprida detta goda kaffe.

Tillverkaren i Italien är två passionerade bröder som själva rostar och producerar kaffekapslarna. Då produkterna ofta testas med vårt nordiska vatten så kvalitetssäkras det så att du kan få den bästa smakupplevelsen.

Sortera efter fallande (321, cba...)
View as Grid List

13 Items

per sida
Sortera efter fallande (321, cba...)
View as Grid List

13 Items

per sida