TIP! Det finns många hälsofördelar som har upptäckts genom att dricka kaffe. Njut gärna av din morgonkopp utan rädsla.

Se till att du använder vatten av hög kvalitet med ditt kaffe. Om vattnet du använder inte har en gynnsam smak, kommer ditt kaffe inte har en bra smak heller. Försök också att använda vatten med ett mineralantal för att bevara färskhet. Annars har din brygd chansen att bli bitter eller alltför sur.

Förvara inte kaffebönor i originalförpackningen efter att den öppnats. Nyckeln är att sätta dem i en behållare som skyddar dem från ljus och luft. Detta håller bönorna fräschare längre.

TIP! Om du gillar att mala ditt eget kaffe, försök att lägga till några nötter i kvarnen tillsammans med bönorna. Många tycker om den intressanta smaken nötter ger till en kopp kaffe.

Gör övningskörningar med din kaffebryggare efter att du först köper en. Kör en cykel med bara vatten genom maskinen. Detta kommer att ta bort alla konstiga dofter eller skräp som kan ha suttit inne i den.

TIP! För det färskaste och mest välsmakande kaffet runt, Köp det direkt från företagets hemsida. Typiskt, dessa företag kommer att grilla bönorna för dig och skicka ut det inom några dagar att göra det.

Kaffet spelar en stor roll i hur drycken kommer att smaka totalt sett. Se dig omkring efter olika sorter. Du kan köpa kaffebönor som har rostats färska. Om du inte hittar detta i din stad, kan du alltid använda Internet. Det kan kosta lite mer, men det blir billigare än att köpa kaffe på ett kafé.

TIP! Ett sätt att hålla kaffet färskt är att köpa helbönskaffe och bara mala så mycket som du planerar att dricka just då. De flesta kaffe förlorar sin smak eftersom människor tjänar mer än de planerar att dricka.

Du vill inte värma upp kaffe efter att det har blivit kallt. Istället, köpa en speciell termisk mugg som håller ditt kaffe varmt i timmar åt gången. Om du inte kan göra detta, sedan bara brygga en annan kruka för bättre smak.

TIP! Om du vill bli behandlad till en annan smak av kaffe varje morgon, men du har inte medel för att göra den dagliga resan till ett kafé, bör du försöka köpa kaffe Creamer som har de smaker du vill. De är inte särskilt dyra och du kan använda en annan varje dag för att blanda saker och ting lite.

Det godaste kaffet kommer från bönor som nyligen har rostats. Köpare av hela kaffebönor bör ta reda på När bönorna rostades genom att kontrollera deras utgångsdatum. Det är bäst att köpa kaffebönor från specialbutiker eller kaféer i stället för din dagligvarumarknad.

Den Idealiska

TIP!

Frysen kanske inte är den idealiska platsen för kaffeförvaring. Kaffe absorberar ibland smaker eller lukter från angränsande livsmedel. Den idealiska behållaren för att hålla kaffe är en som är förseglad och klar. Den bör förvaras i rumstemperatur. Om du måste frysa den, eller ens kylskåp det, se till att det går in i en väl förseglad fryspåse.

TIP! Om du har svårt att hålla dig vaken och har köpt de dyra energidryckerna bör du börja dricka kaffe istället. Varje energidryck innehåller cirka 100-150 milligram koffein.

Bulk kaffebönor måste skyddas från olika element. Färska bönor tenderar att plocka upp andra smaker och deras egen smak går förlorad om de utsätts för värme eller ljus. På grund av detta bör du hålla kaffebönor i en mörk behållare som är lufttät.

TIP!

Skummande mjölk till ditt kaffe behöver inte vara svårt eller dyrt. Värm mjölk i mikrovågsugnen tills den ångar. Sätt en visp inuti muggen och gnugga den fram och tillbaka snabbt mellan händerna. Fortsätt tills mjölken blir skummande. Använda 2 procent mjölk eller creamer för att få bästa resultat.

TIP! För det bästa smakande kaffet, använd färska bönor som är mellan tre dagar gamla och tio dagar gamla. Yngre bönor har inte haft tillräckligt med tid att mogna och smaken kan återspegla detta.

Kaffe ska förvaras i en behållare på avstånd från ugnen. Värme kan lätt förstöra ditt kaffes kvalitet. Så du vill inte hålla ditt kaffe i närheten av något område som är vid ugnen eller spisen.

För Att

TIP! Vid bryggning av kaffe, Använd friskt, rent vatten. Eftersom ditt kaffe i huvudsak består av mestadels vatten, kvaliteten på det vatten du använder kommer att påverka kvaliteten på kaffet du dricker.

Ibland är dåligt vatten den skyldige för dåligt kaffe. Om vattnet från du kran alltid smakar dåligt, köpa ett filter för att fästa på din kran. Du kan också använda en enkel kanna som innehåller ett internt filter eller så kan du använda vatten på flaska för att brygga kaffe.

TIP! De flesta kaffedrickare föredrar en mild kopp kaffe framför någon annan styrka. Rosta dina bönor i cirka 7 minuter, eller tills de fördubblas i storlek och pop.

Drick inte kaffe på kvällen eller på natten. Kaffe är en stor behandla när som helst, men det kan hålla dig uppe på natten. Det är bäst att du inte dricker koffeinhaltigt kaffe efter 16:00, så att det inte stör din normala sömn.

TIP! Skaffa en kaffebryggare som multitasks. Denna apparat gör mer än att göra kaffe.

Som nämnts ovan, den perfekta Starbucks kopp kaffe är inte lätt att göra utan rätt information. Men med rätt verktyg och dessa hjälpsamma tips, kan du vara en fulländad kaffebarista i ditt eget hem.