Franska pressar är populära för kaffetillverkning eftersom det resulterande kaffet är mycket smaksatt. Papperet filter i en dropp-stil kaffebryggare absorberar smakrika oljor i kaffe. Franska pressar brygga kaffe genom att tvinga bönor nedåt, i huvudsak “trycka” smaken från bönorna. Oljorna stannar inne i kaffet, vilket ger det en rikare smak.
Om du gillar att brygga ditt eget kaffe, prova omrörning det i potten strax efter bryggning. Att ge kaffet lite uppståndelse hjälper till att förbättra smaken av brygden. Kaffet kommer att serveras med en robustare och rikare smak.
Kommer Från
Använd endast kaffesump som kommer från bekämpningsmedel fria bönor. Kaffebönor har en hög nivå av absorbancy, och smaken av bönorna kommer från det omgivande jord. Ekologiskt kaffe erbjuder den renaste smaken.
Gör övningskörningar med din kaffebryggare efter att du först köper en. Kör en cykel med bara vatten genom maskinen. Detta kommer att ta bort alla konstiga dofter eller skräp som kan ha suttit inne i den.
Vatten kan göra eller bryta smaken av ditt hem bryggt kaffe. Du kanske vill använda flaskvatten för detta ändamål. Om du använder flaskvatten inte intresserar dig, åtminstone få en renare att lägga till din kran. Filtrerat vatten kan vara en allvarlig förbättring över vatten direkt från din kran.
Se till att vattnet är rent, fräscht och välsmakande. Kaffet smakar bara lika bra som vattnet du använder för att göra det. Se vad vattnet smakar innan du sätter det i en kaffebryggare, eller se till att använda filtrerat vatten alltid.
Ursprunget till bönorna kommer att avgöra vad kaffet smakar. Prova olika märken för en stund att hitta en som du älskar. Du ska aldrig krympa bort om det kostar lite mer, det är värt det.
Du vill inte värma upp kaffe efter att det har blivit kallt. Istället, köpa en speciell termisk mugg som håller ditt kaffe varmt i timmar åt gången. Om du inte kan göra detta, sedan bara brygga en annan kruka för bättre smak.
Den Idealiska
Frysen kanske inte är den idealiska platsen för kaffeförvaring. Kaffe absorberar ibland smaker eller lukter från angränsande livsmedel. Den idealiska behållaren för att hålla kaffe är en som är förseglad och klar. Den bör förvaras i rumstemperatur. Om du måste frysa den, eller ens kylskåp det, se till att det går in i en väl förseglad fryspåse.
Kaffe ska förvaras i en behållare på avstånd från ugnen. Värme kan lätt förstöra ditt kaffes kvalitet. Så du vill inte hålla ditt kaffe i närheten av något område som är vid ugnen eller spisen.
Om du har ett fullspäckat schema och inte har tid att tillaga kaffe och städa efteråt, bör du ta reda på var de närmaste kaféerna med en drive-through är. Ladda upp bilen, huvudet över och ta ditt kaffe och sedan komma tillbaka till vad det är du behöver göra.
Lägga choklad sirap, socker och grädde till ditt kaffe kan verkligen öka mängden kalorier och fett i den. Lägga socker till ditt kaffe upphäver dess fettförbränning egenskaper. Drick lite svart kaffe innan du äter din frukost. Genom att göra detta, du bör ha förmågan att hantera din vikt.
För Att
Kaffe är ett enkelt nöje för miljoner. Du är förmodligen en av dessa miljontals människor. Använd detta råd för att göra storsmakande kaffe och för att hitta nya smaker du kommer att njuta av.