Gammalt kaffe ska aldrig värmas upp igen. Återuppvärmning släpper inte skadliga kemikalier; detta är bara en myt. Vissa kemiska föreningar som är inne i ditt kaffe börjar bryta ner inom 30 minuter efter bryggning. Microwaved kaffe eller kaffe kvar på en kokplatta starta denna process ännu snabbare. Ju längre kaffe värms upp efter att det bryggts, desto mer bitter kommer det att smaka.
För dem som arbetar hemma, kaffe kan hjälpa dig att komma ut ur huset. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för egenföretagare som i allmänhet tillbringar större delen av sina dagar ensam. Många restauranger erbjuder också denna tjänst.
Det finns ett överflöd av val när det gäller att välja kaffe. Vissa gillar en mild smak medan andra njuter av en djup mörk brygd. Smaksatt kaffe är också populära, med val från fruktig till chocolately till nötig. De flesta folk kommer att lägga smaksatt creamers till sitt kaffe snarare än att köpa kaffe som redan är smaksatt.
Att Göra
Om din kaffemaskin är lite föråldrad, kommer detta trick mer än att göra upp för det. Innan du börjar brygga kaffe, helt enkelt brygga en hel kanna vatten. När du har en kastrull med vatten vid en tillräckligt varm temperatur, lägg tillbaka den i kaffemaskinen. Genom att göra detta får du mest smak från din kaffesump.
Kaffet spelar en stor roll i hur drycken kommer att smaka totalt sett. Se dig omkring efter olika sorter. Du kan köpa kaffebönor som har rostats färska. Om du inte hittar detta i din stad, kan du alltid använda Internet. Det kan kosta lite mer, men det blir billigare än att köpa kaffe på ett kafé.
Om du gillar ditt kaffe sött men vill använda mindre socker, det finns många hälsosammare alternativ. Försök att använda agave nektar. Även om detta fortfarande har socker, det påverkar inte ditt blodsocker nästan lika illa som vanligt socker. Stevia och Splenda är två exempel på låga Cal sötningsmedel som är relativt stabila när de placeras i varma vätskor, och det är tillåtet att använda dem i kaffe också.
Du bör köpa en kaffekvarn. Om du väntar tills du är redo att brygga innan du slipa dina bönor, oljor kommer att förbli intakt och ditt kaffe kommer att smaka bättre. Generellt kommer slipmaskiner tillåter dig att i förväg välja hur grov du vill att dina bönor marken. Det finns också kaffebryggare som är utrustade med slipmaskiner redan.
Koniska eller platta malningsgrader är det bättre alternativet vid köp av en kaffekvarn. Dessa typer av slipmaskiner minimerar mängden värme som genereras. Detta kommer att hålla kaffet oförfalskat. Slipmaskiner med blad kan vara okonsistant. Bladen alstrar värme, vilket gör att bönorna bränns.
Skummande mjölk till ditt kaffe behöver inte vara svårt eller dyrt. Värm mjölk i mikrovågsugnen tills den ångar. Sätt en visp inuti muggen och gnugga den fram och tillbaka snabbt mellan händerna. Fortsätt tills mjölken blir skummande. Använda 2 procent mjölk eller creamer för att få bästa resultat.
Kaffe ska förvaras i en behållare på avstånd från ugnen. Värme kan lätt förstöra ditt kaffes kvalitet. Så du vill inte hålla ditt kaffe i närheten av något område som är vid ugnen eller spisen.
Många människor som gör sitt kaffe i sina hem kan ha svårt att göra det som deras café gör det. Även om detta problem kan driva dig till ett kafé varje morgon, är det lösbara med hjälp av råd som finns i den här artikeln.