Diabetiker och dieters tycker att lägga naturliga Stevia till sitt kaffe är en stor ersättning för socker. Stevia är låg i kalorier och en naturlig produkt som inte höjer glukosnivåer. Du kan hitta den på livsmedelsbutiker eller hälsokostbutiker.
Du kanske inte tänker på kaffe som är bra för dig, men det kan faktiskt vara fördelaktigt för din hälsa. Det är inte kaffet som är dåligt för dig, men alla grädde och socker som de flesta människor lägger till sitt kaffe. Använd mandelmjölk och Stevia för ett friskt kaffe.
För bästa resultat ska ditt kaffe förvaras i en perfekt lufttät behållare eller burk. Långvarig exponering för luft kommer att försvaga dina bönor, vilket ger dem en unken och svag smak. Använd inte fyrkantiga påsar eftersom de inte kommer att kunna hålla luften ute när du bryter tätningen. Denna ventil är att låta värme och ånga att fly efter rostningsprocessen.
Du Gör
Bjuder du hit sällskap på kaffe? Du borde prova att dekorera lattes du gör själv. Imponera och wow dina gäster genom att göra blomma former i deras latte. Använd mjölk och smält choklad för att öva när du gör din egen.
Gammalt kaffe ska aldrig värmas upp igen. Återuppvärmning släpper inte skadliga kemikalier; detta är bara en myt. Vissa kemiska föreningar som är inne i ditt kaffe börjar bryta ner inom 30 minuter efter bryggning. Microwaved kaffe eller kaffe kvar på en kokplatta starta denna process ännu snabbare. Ju längre kaffe värms upp efter att det bryggts, desto mer bitter kommer det att smaka.
Är du nöjd med kaffet som görs med din droppkaffebryggare? Bättre brygger kan uppnås genom att låta din maskin att bli varm genom att köra en vatten-bara cykel. När kannan med vatten värms upp, fortsätt med din kaffesump. Detta är också ett utmärkt sätt att rengöra maskinen.
Gör övningskörningar med din kaffebryggare efter att du först köper en. Kör en cykel med bara vatten genom maskinen. Detta kommer att ta bort alla konstiga dofter eller skräp som kan ha suttit inne i den.
Använd endast en lufttät behållare för att förvara ditt favoritkaffe i kylskåpet. Kaffet kommer att absorbera lukter från kylskåpet om det blir utsatt. Felaktig förvaringsbehållare kan också låta fukt nå ditt kaffe.
Att Använda
Om du gillar ditt kaffe sött men vill använda mindre socker, det finns många hälsosammare alternativ. Försök att använda agave nektar. Även om detta fortfarande har socker, det påverkar inte ditt blodsocker nästan lika illa som vanligt socker. Stevia och Splenda är två exempel på låga Cal sötningsmedel som är relativt stabila när de placeras i varma vätskor, och det är tillåtet att använda dem i kaffe också.
Att köpa en kopp joe från en coffeeshop kan tyckas dyrt, men det är en tillfällig lyx. Ett brett utbud av bra alternativ finns, och det är roligt att lägga till lite choklad, karamell eller vispad grädde till din drink.
Ursprunget till bönorna kommer att avgöra vad kaffet smakar. Prova olika märken för en stund att hitta en som du älskar. Du ska aldrig krympa bort om det kostar lite mer, det är värt det.
Nu när du är klar med den här artikeln, vet du förmodligen hur du ska gå om att välja din nästa kaffe. Med så många val, vill du göra rätt val för din smak. Håll de tips du har lärt dig här i åtanke nästa gång du går att brygga ett parti kaffe.