Franska pressar är populära för kaffetillverkning eftersom det resulterande kaffet är mycket smaksatt. Papperet filter i en dropp-stil kaffebryggare absorberar smakrika oljor i kaffe. Franska pressar brygga kaffe genom att tvinga bönor nedåt, i huvudsak “trycka” smaken från bönorna. Oljorna stannar inne i kaffet, vilket ger det en rikare smak.
För bästa resultat ska ditt kaffe förvaras i en perfekt lufttät behållare eller burk. Långvarig exponering för luft kommer att försvaga dina bönor, vilket ger dem en unken och svag smak. Använd inte fyrkantiga påsar eftersom de inte kommer att kunna hålla luften ute när du bryter tätningen. Denna ventil är att låta värme och ånga att fly efter rostningsprocessen.
Gammalt kaffe ska aldrig värmas upp igen. Återuppvärmning släpper inte skadliga kemikalier; detta är bara en myt. Vissa kemiska föreningar som är inne i ditt kaffe börjar bryta ner inom 30 minuter efter bryggning. Microwaved kaffe eller kaffe kvar på en kokplatta starta denna process ännu snabbare. Ju längre kaffe värms upp efter att det bryggts, desto mer bitter kommer det att smaka.
Inte Har
Se till att du använder vatten av hög kvalitet med ditt kaffe. Om vattnet du använder inte har en gynnsam smak, kommer ditt kaffe inte har en bra smak heller. Försök också att använda vatten med ett mineralantal för att bevara färskhet. Annars har din brygd chansen att bli bitter eller alltför sur.
Förvara inte kaffebönor i originalförpackningen efter att den öppnats. Nyckeln är att sätta dem i en behållare som skyddar dem från ljus och luft. Detta håller bönorna fräschare längre.
Använd endast kaffesump som kommer från bekämpningsmedel fria bönor. Kaffebönor har en hög nivå av absorbancy, och smaken av bönorna kommer från det omgivande jord. Ekologiskt kaffe erbjuder den renaste smaken.
Kaffet spelar en stor roll i hur drycken kommer att smaka totalt sett. Se dig omkring efter olika sorter. Du kan köpa kaffebönor som har rostats färska. Om du inte hittar detta i din stad, kan du alltid använda Internet. Det kan kosta lite mer, men det blir billigare än att köpa kaffe på ett kafé.
Det godaste kaffet kommer från bönor som nyligen har rostats. Köpare av hela kaffebönor bör ta reda på När bönorna rostades genom att kontrollera deras utgångsdatum. Det är bäst att köpa kaffebönor från specialbutiker eller kaféer i stället för din dagligvarumarknad.
Bulk kaffebönor måste skyddas från olika element. Färska bönor tenderar att plocka upp andra smaker och deras egen smak går förlorad om de utsätts för värme eller ljus. På grund av detta bör du hålla kaffebönor i en mörk behållare som är lufttät.
Att Stödja
Rättviseligt kaffe är ett utmärkt sätt att stödja utvecklingsländerna. Även om det kostar lite mer, har det oftast en trevligare smak. Förutom en stor kopp kaffe, kommer du att stödja små jordbrukare kooperativ i utvecklingsländerna.
Du bör inte ha din första kopp innan brygden är klar. Vissa kaffemaskiner tillåter dig att, men det kommer inte att bli en god kopp kaffe. Om du inte kan vänta på din första kopp, köpa en kaffebryggare med en timer. Genom att göra detta, kommer ditt kaffe redan att bryggas innan du ens är vaken.
Om du gör din egen iskaffe, undvika att bara hälla varmt kaffe över is. Detta späder bara ditt kaffe med smältande vatten. En alternativ metod som fungerar mycket bättre är att brygga lite kaffe, häll sedan kaffet i springorna på en gemensam isbitsbricka. När frysta, bara ta bort dem och låt dem smälta.
Lägga choklad sirap, socker och grädde till ditt kaffe kan verkligen öka mängden kalorier och fett i den. Lägga socker till ditt kaffe upphäver dess fettförbränning egenskaper. Drick lite svart kaffe innan du äter din frukost. Genom att göra detta, du bör ha förmågan att hantera din vikt.
Att Göra
Kaffe att göra apparater kan stjäla en del av det roliga med att göra kaffe. Utrustning kan orsaka att bryggningsprocessen blir för komplicerad. Tack och lov behöver du inte stå ut med det här längre. De stora idéer du just har läst bör hjälpa dig att få roligare från processen att göra kaffe.