Caffitaly

VAD ÄR CAFFITALY?

Caffita system eller Caffitaly som är det mest kända namnet är ett italienskt kaffekapsel system som är i princip likadant som andra kapselsystem. Man lägger en förseglad kapsel i caffita maskinen som innehåller rätt mängd kaffepulver för en kopp även kallat ”single serving”, genom kapseln tvingas varmt vatten i ett högt tryck ner i en kaffekopp. Kapseln kan enkelt slängas när kaffet är gjort och du kan njuta av en kopp läckert kaffe.

Var kommer märket ifrån?

Märket är utvecklat av Caffita System SpA och grundades 2004 så det är ett relativt nytt märke i branschen. Det utvecklades av en grupp entreprenörer där alla har lika stor passion för kaffe. Namnet är ett portmanteau (tekniken att kombinera flera ord för att skapa ett nytt ord) av caffe (italienska ordet för kaffe) och Italien, företaget är baserat i Bologna, Italien.

Varför är Caffitaly så speciellt?

Varje kaffekapsel är skapad med två specialiserade filter, utformade för att förstärka doften av nylagat kaffe. Det övre filtret säkerställer jämn vattenfördelning över kaffepulvret inne i kapseln och det undre filtret garanterar den bästa konsistensen för att brygga det perfekta kaffet varje gång. Kapselmaskinerna är även programmerade att värma vattnet till optimal temperatur, kaffe ska varken ha för varmt- eller kallt vatten för att uppnå sin läckra smak. Dolce Vita kaffekapslar är anpassade så att de fungerar med er Caffitaly kaffemaskin.

Sortera efter fallande (321, cba...)
View as Grid List

4 Items

per sida
Sortera efter fallande (321, cba...)
View as Grid List

4 Items

per sida